Reparatie, Service en Verzekering

Problemen met je telefoon of tablet? Vervelend, maar niet getreurd! Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden voor reparatie van jouw device via het contactformulier!

Reparatie

Ongelukje gehad met je telefoon of tablet? Geen punt! Bij Telecom Delfzijl heb je natuurlijk altijd keuze uit de nieuwste devices, maar ook herstellen wij vakkundig ieder defect aan je huidige telefoon of tablet met behoud van je gegevens. En omdat een reparatie meestal voordeliger én sneller is, bespaar je niet alleen geld, maar ook tijd. Zo hebben we de onderdelen van de meest voorkomende reparaties op voorraad en kunnen we je vaak snel helpen. En wil je de kans op schade beperken? Kies dan gelijk een goed hoesje of hydrofoil voor extra bescherming. Voorkomen is immers altijd voordeliger dan repareren.

Service

Wij vinden: de keuze van een telefoon of abonnement is persoonlijk en moet perfect aansluiten bij jouw wensen, gebruik én je portemonnee. Bij Telecom Delfzijl nemen we daarom graag extra de tijd jou beter te leren kennen zodat wij je dé perfecte aanbieding kunnen doen. Daarom kies je bij Telecom Delfzijl niet uit één, maar uit álle aanbiedingen van álle netwerken. Zo ben je niet alleen verzekerd van jouw ideale smartphone, maar ook van het voordeligste abonnement dat het best past bij jouw behoeften en verbruik. En dat is nog maar het begin…

Sluit een abonnement af via Telecom Delfzijl en je krijgt onze service er gratis bij! Zo helpen we je bij de installatie van je nieuwe telefoon, het op maat maken van je simkaart of het overzetten van de data van je oude op je nieuwe telefoon zodat deze direct gebruiksklaar is. Maar daar stopt het niet, want ook daarna ben je altijd welkom om jouw winkel in de buurt even binnen te wandelen en advies te vragen over dingen als: een vol geheugen, inzicht in je dataverbruik of het instellen van wifi-spots. Kleine moeite. Onze ervaren medewerkers helpen je er graag mee.

Verzekering

Een gebroken scherm of diefstal van je mobiel; het is een kostbare grap. Gelukkig ben je met onze verzekering voor een vast bedrag per maand verzekerd van een spoedig herstel. Of het nu gaat om een breuk, defect of diefstal, wij herstellen of vervangen het zelf voor je, al vanaf € 5,49 per maand. Toch een fijn gevoel!

Reparatie-afspraak boeken? Of benieuwd naar de kosten? Maak hieronder een afspraak voor een prijsindicatie: