Telefoon reparatie Appingedam

Iedereen begrijpt hoe belangrijk het is om verbonden te blijven. Zeker nu. Facetime met je familie. Zoom met je collega’s. Toch realiseer je pas hoe onthand je bent wanneer het misgaat. Daarom helpen wij je om altijd verbonden te blijven.

Telefoon reparatie Appingedam

Ben jij opzoek naar telefoon reparatie in Appingedam? Dan ben je bij Telecom Delfzijl aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het repareren van kapotte telefoons en tablets in Appingedam en omstreken.

Bijna alle soorten telefoon en tablet reparaties mogelijk!

Bij Telecom Delfzijl repareren wij bijna alle merken telefoons zoals Apple, Samsung, Huawei, LG, Nokia en nog veel meer. 

Bij Telecom Delfzijl bent u verzekerd van de beste zorg voor jouw telefoon of tablet. Wij repareren allerlei soorten en maten en bijna alle mankementen worden door ons hersteld. 

Telefoon reparatie Appingedam – Wij helpen je!

Een telefoon heb je bijna altijd bij je. Dan is het niet bijzonder als er een keer iets mee gebeurd. Er komt bijvoorbeeld een scheurtje in het scherm of viezigheid in je oplaadpoort. Bij Telecom Delfzijl repareren wij voordelig en volledig je telefoon zodat jij met een gerust hart je telefoon weer mee op reis kan nemen!

Tablet reparatie

Vanzelfsprekend komt het ook voor bij tablets. Er is iets binnenin kapot, of je knoppen werken niet meer. Bij Telecom Delfzijl is dat geen enkel probleem! Wij repareren bijna alles wat met tablet reparatie te maken heeft. Kapot scherm? Vervangen wij! Knopjes doen het niet meer? Repareren wij! Voordelig en vakkundig zodat jouw tablet weer zo goed als nieuw mee kan

Iphone reparatie Appingedam

De iPhone is een populair toestel van hoge kwaliteit. Toch komt het wel eens voor dat er iets kapot gaat in het apparaat, bijvoorbeeld een LCD scherm of de ‘’home-button’’ functioneert niet meer. Het is allemaal erg vervelend, maar bij Telecom Delfzijl verzekeren wij je van een goede reparatie, zodat jij snel weer met jouw iPhone op pad kan!

Over Telecom Delfzijl

Woon je in de omgeving van Appingedam?  Dan is onze winkel dé plek om langs te gaan en  alles rondom je contracten voor in huis te laten regelen. Ons team draagt zorg voor jouw ontzorging: we zijn een winkel waar persoonlijk contact en onvoorwaardelijke service nog centraal staan. Zo stoppen we niet bij het geven van advies op maat, maar begeleiden we ook je aansluiting of overstap totdat alles geregeld is. Bij vragen kom je natuurlijk altijd even langs en wanneer je contract weer afloopt krijg je van ons een seintje om voordelig te verlengen of te vernieuwen met een betere deal. Van a tot z dus: alles geregeld.

De beste service vind je bij Telecom Delfzijl

Wij vinden: de keuze van een telefoon of abonnement is persoonlijk en moet perfect aansluiten bij jouw wensen, gebruik én je portemonnee. Wij nemen  daarom graag extra de tijd jou beter te leren kennen zodat wij je dé perfecte aanbieding kunnen doen. Daarom kies je bij Telecom Delfzijl niet uit één, maar uit álle aanbiedingen van álle netwerken. Zo ben je niet alleen verzekerd van jouw ideale smartphone, maar ook van het voordeligste abonnement dat het best past bij jouw behoeften en verbruik. En dat is nog maar het begin…

Verzekering

Een gebroken scherm of diefstal van je mobiel; het is een kostbare grap. Gelukkig ben je met onze verzekering voor een vast bedrag per maand verzekerd van een spoedig herstel. Of het nu gaat om een breuk, defect of diefstal, wij herstellen of vervangen het zelf voor je, al vanaf € 5,49 per maand. Toch een fijn gevoel!

Adresgegevens

Landstraat 28
9934 BM, Delfzijl
Tel: 0596-619229

Stuur ons een e-mail